Over FAN Girls

 

FAN Girls levert aan particulieren en aan bedrijven. Wij zijn gespecialiseerd in de verkoop van vrouwelijke oranje kleding, met een Fabulous, Attractive en Naughty touch. De Nederlandse vrouw is modebewust, ze weet wat ze wil en wat ze mooi vindt. En zo wil ze ook tijdens feestelijke- thema gelegenheden, vrouwelijk voor de dag kunnen komen. 

Fan Girls biedt een hoge kwaliteit van dienstverlening. Nagenoeg alle producten worden geleverd uit eigen voorraad vanuit ons distributiecentrum in Lelystad. Wij streven naar levering binnen 2 werkdagen. 

Female Fan Fashion 

Tegenwoordig is voetbal, en met name het Nederlands elftal, niet meer alleen voor mannen. Ook steeds meer vrouwen raken enthousiast over voetbal. Inmiddels zijn het EK en WK Nationale evenementen voor iedereen geworden. De moderne vrouw wil haar club of land kunnen aanmoedigen in kleding waar zij zich ook echt vrouw in voelt! FAN Girls is gespecialiseerd in Female Fan Fashion.

Voor de Eredivisie clubs FC Twente en FC Utrecht heeft FAN Girls inmiddels speciale fankleding ontworpen en geleverd. FC Twente en FC Utrecht zijn de eerste clubs in het betaalde voetbal die getailleerde en trendy fankleding voor dames in het merchandise-assortiment hebben opgenomen. Vrouwelijke fans hoeven zich voortaan dus niet meer in een ruimvallend mannenshirt naar het stadion te begeven. Zij hebben nu de keus uit een kledinglijn in de clubkleuren met een vrouwelijke Fabulous - Attractive en Naughty design.

LIMITED Oranje EDITION

Om ook de WK fans de mogelijkheid te bieden om in mooie en vrouwelijke fankleding het Nederlands elftal te supporten, heeft FAN Girls een Fabulous, Attractive en Naughty Oranje-lijn ontworpen. In samenwerking met Fashionchick.nl heeft FAN Girls de drie leukste Oranje t-shirts voor vrouwen uitgebracht om de Oranje collectie compleet te maken!  

Oprichtster FAN GIRLS

Melissa Linszen is de oprichtster en manager van FAN Girls. Ze is in september 2012 afgestudeerd in de studie Sport Marketing en Management aan de Hogeschool van Amsterdam. Tijdens de minor Ondernemerschap, heeft Melissa haar bedrijf FAN Girls opgericht en dit als stageopdracht verder uitgebouwd. Inmiddels bestaat FAN Girls uit een creatief en ondernemend team en onder leiding van Melissa wordt de vrouwelijke, sexy en getailleerde supporterskleding ontworpen.

Op 19 januari 2011 heeft zij, tijdens de minor, de publieksprijs van de Elevatorpitch gewonnen! Ook heeft Melissa samen met het Amsterdam Center for Entrepreneurship een prijs gewonnen bij de European Enterprise Award in de categorie “Investing in skills” tijdens de conferentie in Boedapest op 24 mei 2011. 

Volg ons op nu ook op Facebook en Twitter 


Bekijk hier de promo van de Oranje collectie van FAN Girls